Hoogtepunten van Sjannie Bouwman

In haar carrière vervaardigde Sjannie Bouwman beelden in opdracht van diverse bedrijven en instellingen, zoals een beeldengroep in de hal van verzorgingstehuis Borgstede te Barendrecht, het beeldje Oud-Strijders dat door de Bond van Oud Strijders aan Prinses Beatrix werd overhandigd en een prachtig sculptuur voor het bedrijf Vencomatic te Eersel. Bij de opendag is het kunstwerk door Koning Willem-Alexander onthuld, een wereldbol met een kuiken die uit het ei komt.

Uitreiking Oud Strijders aan Prinses Beatrix

Uitreiking Oud Strijders aan Prinses Beatrix

Klik hier voor de film: Onthulling van het beeld bij de opening van Vencomatic

Nadat mijn moeder na 40 jaar gewerkt heeft als keramiste is de tijd aangebroken om van haar pensioen te gaan genieten. Dat ze het stokje aan mij doorgeeft is voor ons een logische stap.

Linkedin profiel Janneke de Jong

E-mail naar Jong Keramiek